BEERIUM
Kraftölsbryggeri AB


Beerium Kraftölsbryggeri AB är ett småskaligt bryggeri som grundades 2017 i den lilla orten Surte, i Ale kommun strax norr om Göteborg. Efter att de etablerat sig i kraftstationen till det nedlagda glasbruket påbörjades arbetet med att renovera bryggerilokalen.

I juni 2018 bryggdes den första batchen och sedan dess har de fokuserat på att utveckla sina produkter och sin process.

IKKAN

Goldsmith


Guldsmeden och smyckesdesignen Erika ”Ikkan” Fridén startade varumärket Ikkan 2012 efter  att ha studerat guldsmide och smyckeskonst i 7 år.  Företaget startade i en liten lokal i det gamla rustika sockerbruket Lidköping. Efter några år hade företaget växt och nya utmaningar och lokaler behövdes. Erika som har spenderat sina somrar i den lilla staden Alingsås kände en hemlängtan och fann där en mycket vacker lokal i ett äldre 1800-tals hus på Drottninggatan. Gesällbrev sedan 2019.

SURTE
kraftstation

Surte Kraftstation är precis som det låter. En station full med kraft. Här älskar vi att sätta ihop möten och människor. Ge möjligheterna och skapa förutsättningarna för saker och ting att ta kraft, utvecklas, presenteras eller upplevas på nya och fantastiska sätt. Låt Surte Kraftstation bli ditt tillfälliga skyltfönster, en fotostudio, en lansering eller en härlig marknad

YOGA LILA
Avebring massage och yoga

Utför Klassisk massage, halv & helkropp och terapeutisk massage.

Har yogakurser och undervisar i  Hatha, Iyengayoga och yinyoga.
Yoga- och massagesal finns belägen i Surte, strax utanför Göteborg.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna