ALL
TOGETHER
NOW

Det finns ett gäng företagare som jag skulle vilja lyfta fram lite extra. Dels för att vi haft ett långt och fint samarbete tillsammans, men också för att det är ett gäng riktiga kanonmänniskor jag fått äran att lära känna i mitt företagande.


Alltifrån yogainstruktörer och guldsmeder till bryggeri och, just like me, kreativa nördar.


Här nedan kan du läsa mer om dem!

BEERIUM

LOKALT KRAFTÖLSBRYGGERI

Beerium Kraftölsbryggeri AB är ett småskaligt bryggeri som grundades 2017 i den lilla orten Surte, i Ale kommun strax norr om Göteborg. De etablerade sig i Surte Kraftstation, och sen deras start har vi haft flera samarbeten tillsammans.


Att vara "hyperlocal" är något vi allihopa sätter stort värde i. Tillsammans har vi haft flera fotograferingar, designat öl-etiketter och haft flera oförglömliga Taprooms i Surte Kraftstations lokaler!


IKKAN

GOLDSMITH AND JEWELLRYDESIGNER

Erika "Ikkan" Fridén håller till i ett snett trähus längs kullerstensgatorna i det pittoreska Alingsås. Här har hon en fantastisk oas med verkstad kombinerat med butik och showroom för sina egna kollektioner.


Tillsammans har vi haft flera fotograferingar, planerat marknadsföring och skapat content till sociala medier.

YOGA LILA

Petra Avebrings massage och yoga

Har du funderat på att testa yoga – men tänkt att du inte är tillräckligt vig, har de hippaste yogakläderna eller vad som nu har stoppat dig?

Stoppa undan de tankarna. För, du vet - alla kan yoga.


Petra undervisar i de främsta yogaformerna. Hon är inbjudande och har alltid lätt till det smittsamma skrattet som verkligen får en att slappna av.


Tillsammans har vi haft flera fotosessioner och håller nu på att bygga en hemsida för hennes verksamhet.

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med mig? 
Kul! Slå mig en pling eller skicka ett mail, vettja.